Cezar Gabriel Popescu


// english

Se spune ca stim mai multe despre ce se intampla pe suprafata altor planete decat in adancul oceanelor lumii. Dar despre ce se petrece la suprafata, v-ati intrebat cat stim? Cu totii vedem sau am vazut vapoare de tot felul spintecand valurile, dar cati din noi stim ce se petrece in burta lor? Cine sunt oamenii care le fac sa mearga, in ce consta viata lor acolo?

Marea a insemnat mereu mister, aventura, a ademenit cu cantecul ei de sirena. Multi aud, putini sunt cei care raspund chemarii. Admirati sau invidiati, cu o aura de barbati duri si cu o reputatie pe masura, marinarii sunt cunoscuti doar prin prisma istoriei marilor expeditii si descoperiri, a stereotipurilor circulate de cand lumea, a cartilor de aventuri si a filmelor cu pirati. Putini stiu, cu exceptia marinarilor insisi si a celor mai apropiati, in ce consta aceasta meserie astazi, ce presupune, ce fel de oameni sunt cei care aleg calea apelor.

Proiectul “My Life At Sea” deschide un “hublou” virtual pentru cei curiosi sa arunce o privire in lumea prea putin cunoscuta a celei mai importante rotite din comertul global.

Ma numesc Popescu Cezar Gabriel, sunt sef mecanic si fotograf si va astept sa dicutam despre marinarie, fotografie si cum se impletesc cele doua.


Website personal // Cezar Gabriel Popescu