Cristiana Apostol


//english

Vin dintr-un mediu artistic mixt – am studiat desen si gravură, dar și fotografie și operatorie. Acum lucrez în multimedia, producție, operatorie, fotografie și colorizare la Aesir Studio (București, România) și sunt interesată de tot ce mișcă în lumea imaginii.

De când am ieșit din UNATC am fotografiat cu fiecare ocazie, fie pe platoul unui film, fie în studio sau aiurea, pentru mine sau pentru alții (și fotografiez și acum, când scriu). Duc cu mine un chenar imaginar în care incadrez ce văd. Mă intereseaza imagini din mai multe genuri, deși m-am specializat în fotografie subacvatică. Mă bântuiesc fotografiile pe care nu le-am făcut și există imagini pe care vreau să le fac.

Mediul subacvatic a fost și este perfect pentru mine, în ce priveste translatarea unora dintre visele sau gandurile mele. Sunt foarte dedicata fotografiei subacvatice cu model. Este o experiență bună pe mai multe planuri și mi-a oferit ocazia să mă scufund nu numai în apă, ci și într-o experiență emoțională și profund umană de comunicare.

Website personal // Cristiana Apostol